Hidromotor javítás

AMIT BIZTOSÍTUNK:

  • Szakmai tapasztalat
  • Típus ismeret
  • Próbapadi ellenőrzés
  • Elérhető ügyfélszolgálat

Javítunk : Axiál dugattyús, ill. Radiál típusú motorokat.

Nem javítunk: Orbit, valamint Fogaskerék  motorokat. Ezek -kialakításuknál fogva- szakszerűen, ipari minőségben nem javíthatóak!

A hozzánk beérkezett hidraulikus motorok teljesítménye – többnyire a belső szerkezeti kopásuk miatt – nem megfelelő.

Az ügyfélszolgálatunkra befutó,  telefonon érdeklődők leggyakoribb kérdése : – Mennyibe fog kerülni a javítás?

Válasz: Kérem nézze meg az új termékeink között, vagy kérjen e-mailben egy ajánlatot tőlünk, hogy az Ön ÚJ alkatrésze mennyibe kerül. Ez a maximum ár.

Nagyon fontos: 

  • Az állapotfelmérés után látható, hogy a fődarab milyen állapotban van ill. mi is volt a hiba  kiváltó oka.  

A legtöbb Hidromotor és szivattyú javítható.

A Rexroth összes típusa, a Sauer, Sunfab, Casappa , Vickes-Eaton, Nachi, Kawasaki, Parker, Linde, olyan alkatrész ellátásról biztosít bennünket , hogy annak javítása az esetek túlnyomó többségében rentábilis –  az új fődarab max 50 -70%a! 

Azokban az esetekben amikor a szivattyú  vagy a hidromotor ház is sérül, olyan alternatívát tudunk javasolni, ami még mindig jobb, mint a gyári új fődarab megvásárlása!

A leggyakoribb hibák:

Többnyire a túlterhelés (végnyomás határolás hiánya), valamint a zárt rendszerbe került szennyeződés okozta erőátviteli elemek (dugattyúk vezetők, hullámpálya, stb.) szerkezeti kopása a jellemző. Ezekben általában az alkatrészek többségét ki  kell cserélni.

A gyártók által előírt karbantartási periódusok betartása eredményezheti a névleges gyártóművileg meghatározott élettartamot.

A zavartalan munkavégzés érdekében a következőket javasoljuk:

A felújított és az új fődarabok beépítésénél célszerű a  gyártó által előírt beépítési metodikát betartani. Amennyiben ezek a dokumentációk  nem állnak ügyfeleink rendelkezésére, úgy azt ügyfélszolgálatunknál kérjék nyomtatott vagy elektronikus formában.

Néhány szó a hidromotorok változatairól:

Axiáldugattyús döntött fix, vagy változtatható geometriájú  motorok (nyitott vagy zárt munka folyamatokhoz készülnek). Ezek a motorok robosztusak, megbízhatóak, minimális zajkibocsátással és nagy hatékonysággal alkalmazzák a közép- és nagynyomású rendszerekben.

A külső fogazású fogaskerék motorok költséghatékony alternatívái a hidraulikus hajtásoknak. Ezek a motorok lehetnek egyirányúak vagy  változtathatóak, a felhasználási  igénytől függően. Nagynyomásúak, kis helyet foglalnak és könnyűek.

Radiális dugattyús motorok. A közvetlen hajtású hidraulikus motorok egyszerűek és megbízhatóak. Felhasználási területük szintén széleskörű, a rakodógépektől a malmokon át a bányagépekig.

hidromotor javítás

A hidromotor javítás menete:

  1. Hívja a munkafelvételt, a +3620 520 **** -as számon, ahol személyre szabott felvilágosítást – reményeink szerint- megoldást kap a hibás alkatrész javítására.
  2. A meghibásodott hidraulikus alkatrészt elhozzuk öntől (vidékről 50kg ig futárszolgálattal, vagy Bp.-ről saját futárunkal) a műhelyünkbe.
  3. Állapotfelmérés után E-mail-ben tájékoztatjuk önt a feltárt hibáról a fődarab állapotáról, a kicserélendő alkatrészek tételes listájáról, az elkészülési időről, ill. a végösszegről, fizetési feltételekről.
  4. Elkészülést megelőzően értesítjük Önt, hogy tudjon tervezni a beépítéssel.
  5. Az elkészülést követően átveheti a javított alkatrészt a 1062 Budapest Bajza utca 62-ben vagy kiszállítjuk Önnek!